maanantai 6. kesäkuuta 2016

LATELY

Hetki taas vierähtänyt, hupsista. Jotenkin mennyt ihan hujauksessa viime viikot, kun ennen muuttoa oli kotona pakkailua ja touhuttavaa, ja viime viikko menikin muuttotunnelmissa. Nyt meidän koti löytyykin ihan toiselta puolelta Helsinkiä, täältä idästä, ja hyvältä tuntuu! Ah niin ihanaa, että muuttohässäkkä on ohi ja ollaan päästy asettumaan. Ajattelin tulla jakamaan muutamat kuvat viimeviikoilta ja vähän kertoa, mihin tämä viimeisin kuukausi oikein katosi.

LATELY
Kesäkeleistä ollaan ehditty sentään jonkin verran nauttia // Meillä on facebookissa pieni maalisvauvojen ryhmä, jossa ollaan pienellä porukalla juteltu alkuraskauksista asti. Muutama viikko sitten saatiin aikaiseksi tavata osa porukasta. Ihania pieniä ja oli hassua nähdä niin monta saman ikäistä vauvaa samassa paikassa. // Mun vanhemmat oli käymässä (ollaan nähty niitä varmaan viis kertaa viimesen kuukauden aikana :D ) ja mummin avustuksella saatiin vihdoin aikaiseksi onnistuneet jalanjäljet. // Noi kaksi vaan makoili ja tuijotteli, kun äiti ja isi raatoivat muuton parissa (;

  lately2
Viimehetkiä vanhassa ja ensihetkiä uudessa kodissa.

  lately3
Muuttopizaa meijän huikeelle muuttotiimille. // Maailma kylässä ja "saanko syöttää vauvaa" // Viimeiset aamukahvit vanhassa kodissa.

  lately4
On se vaan niiiin söpö! Ja huomatkaa Adidas -puku, ainut omatoiminen vaateostos Emilille isimieheltä, kuinka hellyyttävää!

  lately5
:* // Nallepylly tänään 2kk. // Tuore ylioppilas ja pieni vieras. 

Paljon sitä on ehditty touhuamaan muuttohommista huolimatta. Toukokuu oli hyvä! Ja pidetään sormet ristissä, että nää kelit pysyis tälläsinä mielellään vaikka lokakuuhun asti. Empulle tuli tänään tosiaan 2kk täyteen, mutta palataan niihin juttuihin keskiviikon neuvolan jälkeen. Hauska nähdä, miten ukkeli on kasvanut viimeisen kuukauden aikana. En osaa kyllä yhtään sanoa, paljonko on esim. painoa tullut, mutta kyllä tuo kasvanut on. Ylioppilasjuhliin ei tarvinnut enää kääriä puntteja, toisin kuin ristiäisissä kuukausi sitten. Se vaan kasvaa ja kohta meidän pieni on jo ihan iso, nyyh. Mutta palataan niihin 2kk juttuihin myöhemmin tällä viikolla, adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti