tiistai 5. tammikuuta 2016

HANKINTOJA

 Ihan ensin alkuun, hyvää uutta vuotta! Hyvin se vuosi vaihtui valvomattakin, noutaja saapui nimittäin 22:30, vaikka miten yritin sinnitellä hereillä. Tästä vuodesta tuleekin jännittävä ja ainakin täysin erilainen, kuin edeltäjänsä. Tänä vuonna musta tulee äiti. Ihan hullua! En osaa edes yhtään kuvitella, mitä tämä vuosi tuo lopulta tullessaan. Kaikki tulee olemaan niin uutta, meidän arki tulee muuttumaan ihan täysin. Kutkuttavaa.

Sitten itse asiaan. Jo rakenneultrasta lähtien on tullut osteltua kaikkea pientä vauvalle. Alussa kävin hypistelemässä lähinnä vaatteita, mutta saatuamme Tomin työkaverilta kassillisen minivaatteita, ei niiden ostamiselle ollut enää tarvetta. Niimpä piti suunnata katseet tavarahankintoja kohti. Mitä se pieni tyyppi oikein tarvitsee? Tuntuu, että ajatukseni ovat olleet aivan levällään tavarahankintojen suhteen. Tuntuu, että niin paljon on hankittavaa, mutta sitten kun niitä tarvittavia alkaa miettimään, ei lista lopulta olekaan niin pitkä ja tuntuu, että jotain on varmasti unohtunut. Eihän se pikkutyyppi juuri mitään tarvitse, taitaa melkein kaikki tavarat olla vain vanhempien elämää helpottamassa ;)

Nyt joulun jälkeisten alennusmyyntien alettua tuntuu, että hankintojen teko onkin lähtenyt ihan käsistä. Kaikki hankinnat ovat kyllä tarpeellisia, mutta kun niitä on ostanut enemmän kerralla, tuntuu että olisi tullut törsättyä ihan huolella. Mutta ainakin suurimmassa osassa tuotteista on ollut hyvät alet, hah!

vauvahankinnat 

Tuossa  nyt viimeisimpiä hankintoja. Nakitin kylläkin siskon tilaamaan meille tuon pinniksen reunapehmusteen, kiitoskiitoskiitos! Lisäksi tilasin myös itselleni pitkään himoitsemani Mamaliciouksen pitkän mallisen hupparin, sekä muutaman ripustettavan säilytyspussukan Lekmeriltä hoitoalustan viereen roikkumaan. Kävimme myös Prismasta ostamassa käsikäyttöisen rintapumpun, muutaman tutin ja liivinsuojia. Tässä samaisessa ALE-huumassa tilasimme myös isommille pikkumiehille Miko -kerrossängyn Veken kalusteesta. Oon siitä ihan naurettavan inoissani, niinkuin melkein kaikista muistakin viimeaikaisista hankinnoista. Niin jännää ja kivaa kun alkaa kaikki olemaan kasassa.

Melko hyvin on nyt alkanut hahmottumaan, mitä vielä tarvitaan ja mitä ei, mutta eiköhän siltikin jotain unohdu. Vielä täytyy hankkia pinnasänky, joka tulee mitä luultavimmin olemaan IKEAn Stuva joko valkoisilla tai turkooseilla laatikoilla. Aikeissa on myös tilata suloinen unipesä minimiehelle ja sitten taitaakin olla melkein kaikki hankinnat tehtyinä. Enää täytyy vain pestä pikkuvaatteet kaappiin, järjestellä hoitopiste vessaan, miettiä ratkaisu sänkyjen asetteluun makuuhuoneessa ja sitten vain odotellaan. Ihan superjännää, miten se laskettu aika vaan lähestyy salakavalasti viikko viikolta. Äitiysloman alkuunkin on enää tasan kuusi viikkoa, iiks! 

Tänään illalla onkin ohjelmassa kisastudio, saa nähdä joutuuko sitä lähtemään torille. Mut on jo tarpeen vaatiessa nakitettu kuskiksi, hah. Toivotaan, että Pikkuleijonat hoitavat hommansa kotiin! Huomenna voisikin olla sopiva päivä pikkupyykin pesuun... Katsotaan, kuinka pitkäksi kultajuhlat tänään venyy ;)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania!!! Varsinkin rakastuin tohon sitteriin :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi sulonen :) Eikä ollu pahan hintanenkaan! En tiedä onko vaan hölmöö kun tuntuu, että kaikki jutut oon ostanu sinisenä :D eikä edes vaan siks, että on poika tulossa, vaan kun tykkään sinisen eri sävyistä :D Mutta eipä se kai mitään tee :) Jostain jutuista kans aika niukat värivalikoimat, että on sininen, punanen ja musta, ja musta on ihan tylsä, eikä vaaleenpunanen ihan nappaa :D on taas isot ongelmat, hehhe

      Poista