keskiviikko 21. lokakuuta 2015

LASTENVAUNUT

Vaunujen osto on mua mietityttänyt ja stressannut ehkä eniten tulevista vauvahankinnoista. Mitkä nyt on sitten meille just hyvät ja miten löydetään jotkut kohtuuhintaiset? Mitä kaikkia ominaisuuksia niissä tarvitsee olla? Maanantaina sitten työpäivän ratoksi päädyin selailemaan vaunutarjontaa netissä ja muutaman tunnin pyörittelyn, pähkäilyn ja fb-viestittelyn jälkeen lopputulema oli se, että meille on nyt yhdistelmävaunut tilattu kotiovelle. Oon niin innoissani jeejeejee, vaunut tuleee! Eikä tarvii sitäkään sitten miettiä sen enempää. Kumpa ne vaan olis yhtä kivat kun kuvissa ja muutenkin toimivat meille.
baby-merc-maylo-lastenvaunut
Löydettiin hyvän hintaiset ja kivannäköset yhdistelmävaunut, johon tilattiin myös turvakaukalo samaa sarjaa. Vaunut on siis Baby-Merc LEO Kombit värissä tummanharmaa/vaalea beige ja hintaa tälle setille tuli 340e (ominaisuuksiin voi tutustua linkistä). Meidän ei ollut siis tarkoituksena ostaa vaunuja suoriltaan netistä, vaan katsella sieltä vaihtoehtoja ja mennä sen jälkeen testailemaan kyseisiä liikkeisiin ihan livenä. Noh, kuinkas kävikään. Näitä vaunuja ei nyt ilmeisesti edes ole missään myymälässä myynnissä, vaan ne tulee meille suoraan tehtaalta. Ei myöskään löydetty kovinkaan monia hyvännäköisiä JA hyvän hintaisia rattaita, joten päätös oli lopulta helpompi mitä olin odottanut. Vähän mietityttää, miellyttävätkö vaunut meitä livenä, mutta onneksi on 14 päivän palautusoikeus. Oon vaan niiiin innoissani, etten pysy housuissani!

Vaikka mulla olisi rahaa reilusti ylimääräistä, en tiedä voisinko periaatteestakaan maksaa lastenvaunuista esim. 1 000 euroa. Ihan järkyttävä hinta lastenvaunuista! Toki kalliimmat ovat varmasti hyvin käyttäjäystävälliset, mutkattomat, toimivat ja tyylikkäät, mutta oikeesti, 1 000 tai jopa 1 500 euroa lastenvaunuista? En vaan ymmärrä :D Mutta kukin tyylillään, sen takia sitä valikoimaakin on varmaan niin hitosti, kun kaikilla on eri tarpeet, budjetit ja mieltymykset. Nyt en kuitenkaan malta odottaa, että vaunut tuodaan ovelle ja sen jälkeen jaksan varmasti vielä vähemmän odottaa sitä vauvelia niihin matkaamaan! Vaunuista tulee varmaan jutun tynkää sitten kun ne saapuu tai viimestään sitten, kun ne saadaan ihan oikeeseen käyttöön. 

 

P.S. Tänään tuli täyteen 18 raskausviikkoa, puoliväli lähenee! Ja rakenneultraan tasan kolme viikkoa, onkohan siellä tyttö vai poika?

2 kommenttia:

  1. Moikka! Mitä olette tykänneet vaunuista? Terveisin yksi odottava joka näitä katsellut...

    VastaaPoista
  2. Moikka! Mitä olette tykänneet vaunuista? Terveisin yksi odottava joka näitä katsellut...

    VastaaPoista