torstai 1. lokakuuta 2015

VAATEHAAVEITA

Heti kun 14. viikolla ultrassa varmistui, että siellä tosiaan joku on ja vielä täysissä voimissaan, oli mun ihan pakko päästä ostamaan pikkuruisia vaatteita. Ne on vaan niiiiin söpöjä, etten kestä. nyton muutamat bodyt, paidat, housut, pipot ja sukat löytäneet tiensä kappiin ja pikkuhiljaa hamstraaminen jatkuu. Sukupuoli kun ei vielä ole tiedossa, oon katellu suht neutraaleja vaatteita ja samalla tietysti haaveillut, millaisiin vaatteisiin pukisin lapseni, jos hän olisi poika tai toisaalta tyttö. Itse voisin hyvin pukea tytön poikien vaatteisiin ja pojan tyttöjen vaatteisiin, mutta tiedän ettei T ole täysin samoilla linjoilla asian suhteen. Sain kyllä puhuttua sen ympäri, ja ostin supersöpöt gepardihousut ja niihin kuuluvan paidan Lindexiltä. Aluksi gepardihousut oli ihan nounou pojalle, mutta pienellä suostuttelulla saa ihmeitä aikaan ;) Keräsin nyt tähän muutamia kivoja vaatteita, mihin oon törmännyt nettikauppoja selaillessa. En vaan kestä miten söpöjä juttuja vauvoille on ja miten pieniä ne onkaan!


HMkollaasi2



zarakollaasi2

mainiokollaasi2 
Eläinteema on aika valloillaan, kaikki korvat ja pörröinen tai mikä tahansa, mikä liittyy eläimiin on vaan niin söpöjä! Sydämet on laitettu kunkin kaupan lemppareitten kohdalle. Toi nalleasu on ihan pakkosaadanytheti -kategoriassa, korvat, häntä ja pörröinen, eli aivan täydellinen ja mahdottoman söpö. (Käytiin tuossa yksi päivä kattelemassa vauvojen vaatteita ja alkoi jo itseäkin häiritsemään se, miten monta kertaa sen reissun aikana sanoin sanan söpö. Mutta ei noita pikkupikkuvaatteita voi kuvailla juuri muuten!) Yritän nyt hillitä itseni, enkä ostele kun ehkä pari juttua kuukaudessa, ettei ihan lähe käsistä. Vaikka ne 60cm-koot onkin söpöjä, ei niille kovin kauaa ole käyttöä. Mutta tommonen Mainion haalari on pakko saada....

Odotan ihan hirveesti, että saatais jo tietää beben sukupuoli, eikä vähiten vaatteiden takia. Mutta sitten saa myös jotenkin paremmin kuviteltua pienen ja muutenkin osaa suhtautua sitten uudella tavalla, en osaa oikein selittää. Mutta en malta odottaa yhtään! Toivotaan, että marraskuun rakenneultrassa se selviää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti